Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

maandag 12 april 2010

CvI Barcamp op de donderdagmiddag

Weet je niet wat je nu moet kiezen op de donderdagmiddag of zit de verdiepingssessie van je eerste keuze al vol? Ga vooral niet naar huis, maar ga dan naar de TeachMeet - CvI Barcamp!

Heb je een presentatie gegeven maar voor je gevoel te weinig mensen bereikt?
Heb je geen presentatie gegeven maar had je dat graag willen doen?
Kan jij je boodschap in maximaal 7 minuten uitdragen?
Wil je die van anderen ook graag horen?

Dan is de TeachMeet - CvI Barcamp the place to be!

Je kunt zo binnenlopen, maar als je iets wilt presenteren is het slim om dat ook even te melden op de speciaal voor deze sessie ingerichte wiki: http://cvibarcamp.pbworks.com/.
Ook als je op de voorgaande dagen tijdens het congres op de markt, in een workshop of gewoon in een goed gesprek geïnspireerd bent geraakt en je wilt dat delen met andere CvI BarCampers is daar gelegenheid voor, ook als je daar spontaan zin in krijgt. En dat zou zo maar eens kunnen gebeuren.

CvI BarCamp is gemodelleerd naar de inmiddels populaire TeachMeets (www.teachmeet.nl): informele professionaliseringsfeestjes waarbij inspiratie door elkaars onderwijspraktijk voorop staat. Verdieping is niet per se hetzelfde als lang en breed op iets ingaan. Het kan juist ook zijn dat je geraakt en geïnspireerd wordt door korte, gedreven presentaties. En met een drankje erbij en wat goed gezelschap wordt het simpelweg een gezellige en leerzame manier om de CvI-conferentie af te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten