Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

donderdag 15 april 2010

De wereld van de leerling binnen de “carriere gps”

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT werden er niet alleen standaard presentaties gehouden maar er werd ook een virtuele presentatie gegeven.

Deze presentatie stond in het teken van de wereld van de leerling binnen de “Carrière GPS”. De Carrière GPS is een geavanceerde en innovatieve applicatie waarmee MBO onderwijsinstellingen binnen hun online communicatiekanalen een maatwerk loopbaanadvies voor hun aankomend studenten creëren. Op basis van onderzoek onder meer dan 3,5 miljoen Nederlanders is het online loopbaan oriëntatieproces in kaart gebracht.

Tijdens de presentatie wordt vanuit de belevingswereld van de leerling ingespeeld op een kwalitatief loopbaanadvies d.m.v. de Carrière GPS. Vanuit de samenwerking met ROC Flevoland beschikt zij als eerste in Nederland over de Carrière GPS.
Tijdens de presentatie wordt vanuit de belevingswereld van de leerling ingespeeld op een kwalitatief loopbaanadvies d.m.v. de Carrière GPS.

Bekijk hier de virtuele presentatie.
Wellicht dat er nog meer berichten over dit onderwerp volgen op het hiervoor ingerichte weblog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten