Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

vrijdag 16 april 2010

Flashmob leerlingen Rijn IJssel College

Terwijl 1200 bezoekers met een zacht muziekje op de achtergrond nietsvermoedend hun lunch van het buffet haalden en een plekje zochten aan de in de grote zaal opgestelde tafels liepen er steeds meer jonge mensen onopvallend tussen de tafels door, af en toe een pirouette draaiend of een koprol makend.
Opeens zwol de muziek aan en vonden 60 dansers elkaar in de open ruimte voor het podium waar ze vervolgens een spetterende show ten beste gaven!
Halverwege de show ging een deel van de kleren uit en werden de T-shirts van het Rijn IJssel College zichtbaar. Zo werd kenbaar gemaakt dat het Rijn IJssel College gastheer wordt van de volgende conferentie in 2012!
De flashmob eindigde op het podium waar de 60 leerlingen een groot applaus ontvingen voor hun prachtige show.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten