Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

vrijdag 16 april 2010

Just do IT - web 2.0 inspiratie voor de leraar 2.0

Afgelopen donderdag mocht ik mijn interactieve presentatie verzorgen met als titel: "Just do IT - web 2.0 inspiratie voor de leraar 2.0" van 11.15 tot 12.15. Wat mij betreft altijd weer spannend om te zien of er überhaupt publiek komt opdagen, want zelf vind ik het erg lastig om te kiezen op basis van zo'n dik boekwerk met allemaal interessante presentaties.

Gelukkig zat de zaal met 50 stoelen bomvol. Ik schat dat er zo'n 60 mensen binnen zaten. Er konden zelfs een aantal mensen niet meer binnen. De sfeer tijdens de presentatie was super, men was zeer betrokken, en deelde graag eigen ervaringen. Ik ging moe, maar met een super goed gevoel naar huis.

Zoals beloofd zou ik de presentatie publiceren op mijn weblog en het weblog van het Consortium voor Innovatie.

Dit artikel is ook gepubliceerd op Innovatie in ICT en Onderwijs, klik hier om je op de RSS-feed te abonneren.
Just do IT inspiratie - web 2.0 voorbeelden voor de leraar 2.0
Via mijn blog wil ik alle deelnemers en vooral de organisatie bedanken voor een top conferentie. Ik heb zeer interessante sessie bijgewoond, en neem derhalve veel nieuwe ideeën mee naar huis (ehh, school).

Dit artikel is ook gepubliceerd op Innovatie in ICT en Onderwijs, klik hier om je op de RSS-feed te abonneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten