Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

woensdag 14 april 2010

Flexibiliseren is niet zo moeilijk...

Samen met Jan Kees Meindersma heb ik voor een goed gevulde zaal een presentatie gegeven over het flexibiliseren van onderwijs. Kern van het verhaal was, dat het niet te complex moet worden gemaakt zodat het allemaal wat hanteerbaarder en makkelijker te implementeren valt.

De groep was groter dan het aantal beschikbare handouts. In zo'n geval is zo'n weblog natuurlijk een makkelijke manier om iedereen, die de handouts moest missen, die extra informatie alsnog ter beschikking te stellen. Nu heb ik onlangs op mijn eigen weblog al een vergelijkbaar verhaal met alle links geschreven, dus ik wil hier volstaan met een verwijzing daar naar toe...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten