Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

woensdag 7 april 2010

Volg Dé Conferentie via een Twitterwall!

Natuurlijk gaat er volgende week op Dé Conferentie ook weer getwitterd worden. Deze berichten zijn allemaal te volgen via beeldschermen met Twitterwalls die op diverse plekken in Veldhoven geplaatst zullen worden. Ben je er niet bij, maar wil je toch de berichten en de foto's die gemaakt worden meekrijgen, dan kun je hier de twitetrwall bekijken!Wil je dat jouw berichten ook op de twitterwall komen, gebruik dan de hashtag #cvi2010.
Foto's die je op Flickr plaatst meet dezelfde hashtag worden ook getoond.

Klik je rechtsonder op fullscreen dan krijg je de wall mooi beeldvullend te zien!

1 opmerking: