Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

donderdag 8 april 2010

Ingevoegde presentatie

In ruimte 25 in de 6e ronde is een presentatie ingevoegd

Planning & Scores: fundament van een competentiegerichte onderwijslogistiek?

Bij ROC Eindhoven wordt het softwarepakket Planning & Scores rocbreed gebruikt. Met behulp van de applicatie wordt een compleet dossier van een student opgebouwd.( afwezigheid, begeleidingsinformatie, resultaten, etc). In Eindhoven is men nu druk doende om de onderwijscatalogus, onderwijsgids genaamd, in te richten en te vullen. Beoordelingen, voortgang in kwalificatiedossier, arrangementen, vrijstellingen en een arrangementoptimalisatie in het kader van onderwijslogistiek komen binnen handbereik.
Tijdens deze sessie gaan wij met u in discussie over de vraag of Planning & Scores een goed fundament is van een competentiegerichte onderwijslogistiek.


Doel van de presentatie: kennisdeling, uitnodiging aan bestuurders en management om te reflecteren in hoeverre de bouw van een applicatie generiek is binnen MBO land.


Willem van Dinther
(ROC Eindhoven) en Jurgen Weisfelt (Ken-it)

meer informatie over deze presentatie via de zoekmachine op de CvI website
van Dé Conferentie 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten