Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

dinsdag 6 april 2010

Gratis internet ook voor deelnemers

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010 in Veldhoven zal je als deelnemer dit jaar gebruik kunnen maken van GRATIS DRAADLOOS internet.

Het Consortium voor Innovatie heeft met SwissCom een overeenkomst gesloten, zodat alle deelnemers kosteloos kunnen twitteren, mailen, bloggen en de CvI Community bezoeken tijdens Dé Conferentie. Dat maakt het nóg gemakkelijker om je virtuele contacten deze dagen fysiek te ontmoeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten