Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

woensdag 14 april 2010

Verrassing!

De conferentie is begonnen!
3 inspirerende keynotes maar de verrasssing was er al na twee minuten.
Coen Free die, als voorzitter van het Consortium voor Innovatie, de volgende uitspraak deed:
" Met de concepten CGO en ROChebben we goud in handen!"
Viel zowat van mijn stoel! Na alle discussies van de afgelopen maanden, de ingezonden brieven, de openlijke discussies tussen leden Colleges van Bestuur, deelnemers, politici, de manifesten en verwijten een innige omhelzing en daarmee een poging de gelederen te sluiten en het goede in het MBO naar voren te halen.
Terwijl ongeveer op dit moment in de Onderwijscommissie van de Tweede Kamer de messen geslepen worden over het MBO en de vernieuwing wordt in Veldhoven de strijdbijl begraven.
Komt het toch nog goed met de discussie over het leiderschap binnen het MBO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten