Gast-ROC: Rijn IJssel

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT presenteerde Rijn IJssel zich als komend gastcollege door een verrassende Flash mob.

Ruim 50 dansers Show en Urban van Rijn IJssel Kunst & Cultuur begonnen onverwacht tussen alle lunchgasten van de conferentie te dansen. Eerst één student, daarna volgden steeds meer studenten totdat de gehele groep tussen de tafels een prachtige show weggaf.

Halverwege de dans werd de aanleiding van deze spetterende dans duidelijk: maart/april 2012 is Rijn IJssel gast-roc voor de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal in Arnhem.
Klik hier voor een full screen versie van de Flash mob.

maandag 12 april 2010

Hoe kom je in Veldhoven?

Voor wie met de auto naar Veldhoven komt: er is bij Eindhoven heel wat veranderd aan de snelweg. Een tijdlang reed je volgens de TomTom door weilanden, sloten en andere ongemakken, als hij al niet van slag raakte. Of de updates inmiddels al in de nieuwste routekaarten zijn verwerkt, weet ik niet. Op Google maps zijn de aanpassingen wel verwerkt in de kaarten maar nog niet in de satelietfoto's. Vandaar een tip:

Als je Eindhoven nadert vanuit het Zuiden (Maastricht), Oosten (Venlo), Westen (Tilburg) of Noorden (Den Bosch), als je Eindhoven nadert moet je zorgen dat je niet de snelweg (A2 of A67) maar de Randweg (N2) neemt. De snelweg heeft namelijk geen afslagen meer bij Eindhoven, daarvoor moet je op parallel gelegen Randweg zijn.
Neem daar de afslag Veldhoven, Maxima Medisch Centrum (MMC). Die weg kun je alsmaar blijven volgen tot je bij conferentiecentrum Koningshof komt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten